Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın merdivenleri, yangın simultane insanların hızlı ve güvenli bir şekilde binadan çıkmasını katkısızlayarak yaşama kaybını en aza indirmeyi hedefler.

Kanatlar ortamında mütenasip yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein payanda plakaları mevcuttur.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden mimarilır. Bu malzemelerin yanı aralık, yangın bapları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Kullanma amacı: Büyük alışdoneş merkezleri veya stadyum üzere kalaba alanlarda müstacel çıkış kapısı skorsı elan bir küme ve sık aralıklarda olmalıdır.

Bunun midein bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının mutabık standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını belirlemek ciğerin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli bekçi ise kızdırmae dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve içki pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil felakete dayanıklıdır.

çatı kucaki yangın merdivenleri, yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Hatta, yangın merdivenlerinin ahenkli bakımının kuruluşlması ve dayanıklı olmalarının katkısızlanması önemlidir.

Emniyet: Acil çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an berrak olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine gereğince Yangın Kapısı yangın merdiveni yapım etmek ve montajını yaratmak binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın çıkış bapsı, kapatılmaması gereken ve yangına dayanıklı olması çok henüz mukteza olmayan bir dış kapıdır.

Yangın merdiveni kapıları, yangın çıktığında binalardaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kurmak için kullanılan özel tasarımlı baplardır.

Report this wiki page